torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År..

Natti Natti

Då var allt förberett inför morgon dagen. Maten är inhandlad och drycken ligger på kylning. Är laddad till tusen inför den sista kvällen på året 2009. Förhoppningsvis blir den helt magisk. Men först blir det jobb i butiken. Har öppet mellan 10-14 så kika gärna in. Nu ska jag kasta mig i sängen och försöka somna på stört. Sov så gott mina vänner!

onsdag 30 december 2009

God Middag!

Nu har jag faktiskt precis vaknat för min kära mor gav mig en välbehövlig sovmorgon. Har så jäkla ont i både tanden och halsen. Känns väldigt opassande, men men det gör det ju alltid. Inte kommer en sjukdom speciellt lägligt någon gång! Lever på värktabletter som för stunden hämmar. Nu ska jag snabbt fixa i ordning mig och sticka bort till butiken. Hoppas på full fart där i dag med. Har ni köpt nyårsblåsan? Annars får ni kika in och se vad GND erbjuder. Butiken är fullproppad.

tisdag 29 december 2009

Fullfart..

Tandvärk, ont i halsen och fruktansvärt matt. Inte alls kul. Snart är det nyår och då måste jag vara pigg och frisk, har inte riktigt tid med sånt här. Tar all energi. Men det har varit full rulle hela dagen iaf. En del julklappsbyten och många som börjar förbereda sig inför just nyårsafton. Den lilla svarta inhandlas och accessoarer där till. Jag älskar att jobba mellandagarna, alltid händer det nått. Nu ska jag fortsätta vila. Hörs i morgon!

måndag 28 december 2009

Måndag

Idag börjar vi med våran mellandagsfest vilket innebär 30% på utvalda varor.

söndag 27 december 2009

Mellandagsfest

Jag håller med er! Hur kul är det att kolla in här utan någon som helst uppdatering på flera dagar. Det är julen som ställer till det. Lovar att det skall bli skärpning. I dag är det Söndag och en riktig slappedag. Har varit borta i butiken en sväng i förmiddags och förberett inför annonsen i morgon. Mellandagsfest. Vilket innebär 30 % på utvalda varor. Nu ska jag bara göra mig en kopp te och fortsätta slappa. Ha en riktigt härlig söndagskväll!

torsdag 24 december 2009

GOD JUL

Vill bara önska alla en riktigt God Jul!

onsdag 23 december 2009

Köttbullar till förbannelse..

Då var precis köttbullarna klara och jag har nu slängt mig i sängen. Är helt slut. Har rullat hela kvällen. Tog ju aldrig slut! Många blev det och goda blev dom. Har nämligen fått de fina uppdraget att göra köttbullarna till julbordet i morgon. Och jag har så svårt att uppskatta hur många varje person äter så jag gjorde NÅGRA extra:) Haha.. Nu ska jag faktiskt sätta på en Wallanderfilm och bara slöa. Ögonen kan jag knappt hålla uppe och det värker i hela kroppen. Så nu ska jag ta en välförtjänt vila. Hörs i morgon! Natti Natti..

måndag 21 december 2009

Fullfart..

Hoppas ni har överseende med att de börjar närma sig jul och att min tid inte räcker till. Har haft fantastiskt mycket att göra både i butiken och utanför. Är så kul, men bloggen blir som vanligt lite lidande. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen sedan blir det julskinkan som skall griljeras och paketen som skall slås in. Tror även jag gör mig lite glögg och kryper upp i soffan med en bok senare..

söndag 20 december 2009

Älskar julen..

Nu har jag precis vaknat till liv efter några timmars sömn. Deckade direkt efter jobbet i sängen och blev kvar där ett tag. Men nu så, nu ska jag ta mig i kragen och slänga ihop lite mat för jag e vrålhungrig. Efter de kryper jag nog upp i soffan med en bok och en stor kopp varm choklad. En Wallander film kan även ligga nära. Vilken mysig känsla de är nu när snön kommit. Julkänsla till max! Älskar julen..

lördag 19 december 2009

Lördag

Ännu en dag som går i ett ruggigt högt tempo. Har varit i butiken fram till fem och nu har jag precis svirat om och kastat på mig förklädet. Klockan sju kommer tre fantastiska tjejer som jag skall bjuda på middag. Men allt är under kontroll. Förberett så mycket som det går. I morgon har butiken öppet mellan 12-16. Glögg och pepparkakor står som vanligt uppdukat. Ha en underbar lördagskväll!

fredag 18 december 2009

18 December

Shit vilken dag, fullspäckad från morgon till kväll. Och bloggen har ju tyvärr blivit lidande. Har haft fulltupp i butiken hela dagen vilket är fantastiskt roligt. Har slagit in julklappar som aldrig förr. Nu skall jag iväg på middag. Skönt att bara sätta sig och få maten serverad. I morgon är butiken öppen 10-17. Hoppas ni får en mysig fredagskväll!

torsdag 17 december 2009

På begäran




Här kommer stjärnlinnet från Malene Birger. Just på dessa bilder har jag ett långt baslinne av samma designer på mig under. Hoppas ni ser någorlunda bra hur det ser ut. Kortare fram och lite längre bak.

onsdag 16 december 2009

Pssst..

Fick precis påfyllning av de här läckra läderarmbanden. Alla 12 färger kom och 25% går precis som innan till välgörenhet. Make a difference. Läs mer här. 399:-.

Hej

Blev inga bilder igår, ledsen för de. Körde ihop sig. Men det kommer inom kort, vågar dock inte lova när. Bjuder på den här bilden så länge. Tulpaner som jag fick i helgen. Så fina!

måndag 14 december 2009

Nytt från Hunky Dory..

Nytt, nytt, nytt.. Från Hunky Dory
Min absoluta favorit Japan koftan
Härliga färger..
Jag roffade åt mig både en klänning och Japan kofta direkt

Pssst..

Står i butiken och plockar upp massa nytt från Hunky Dory just nu. Anlände 6 stora kartonger med hur mycket snyggt som helst innan idag! Kika in lite senare på bloggen så kommer det självklart att publiceras bilder..

På begäran

"Stjärnlinnet" jag har på mig på julbordet finns inne i butiken. Kommer från By Malene Birger och kostar 1099:-

söndag 13 december 2009

De årliga julbordet..
























Igår gick de årliga julbordet för Boys 2 Men och Girl Next Door av stapeln. Vi började så fort mörkret lagt sig med en fördrink hemma hos mig. Sedan bar det av ner mot Ocean och frossa i deras helt fantastiska julbord. En mycket trevlig kväll. Tack alla som var med och gjorde den möjlig!

Lucia

Hjälp vad min mage skriker efter frukost. Trodde jag skulle vara mätt för ett år framöver men jag hade fel. Har varit på julbord två dagar i rad och smällt i mig hur mycket mat som helst. Men gott va det iaf. Älskar jul och julmat! Nu börjar det faktiskt närma sig med storm steg. Är ni klara med alla klappar ännu? Jag har inte ens börjat fundera, olikt mig för jag brukar ha allting klart i god tid. Men, men det hinns nog med det också. Nu blir det en rostadmacka och sen bär det iväg till butiken. Idag bjuds det självklart på glögg och alla dess tillbehör så har du vägarna förbi kika gärna in. Förmodar även att det är en del jippon på stan i och med det är Lucia och allt. Öppet mellan 12-16

lördag 12 december 2009

Mera Odd..




Ny eftersläntrare ur Odd Mollys nya kollektion. Är helt fantastisk med sina spetsdetaljer och sidenband som knyts bak. 1400:-

Morning Morning

Lördagsmorgon och jag är påväg bort till butiken. Idag är det riktigt fullspäckat på schemat. Vet ärligt talat inte riktigt hur jag skall hinna med allt. Men det brukar ordna sig! Butiken öppen idag 10-15

fredag 11 december 2009

7 For All Mankind

Nya schysta jeans från just 7 For All Manikind. Mitt absoluta favorit märke när det gäller jeans. Denna tvätten är mellan blå och som med tiden bara kommer att bli snyggare och snyggare. Så nu gäller det att använda dom flitigt, vilket jag inte alls tvivlar på att jag kommer att göra. 2595:-

God Morgon

Nu ska jag ge mig ut och gå en lång promenad så jag återkommer vid middagstid med lite nya prylar som kommit in de senaste dagarna. Kan även informera om att Humanityarmbanden är påväg in igen efter en dundrande succé. Det var inte många dagar dom fick stanna inom dörrarna på GND. Senaste leveransdatum är i början av nästa vecka. Hojtar givetvis till så fort dom dimper in i butiken. En riktig bra julklapp. Hörs sen!

Min Torsdag..

Fruktansvärt dålig uppdatering ännu en gång, men i dag har det varit svårt. Startade dagen med en riktigt härlig frukost med vänner. Sedan stack jag och Johanna iväg på ett litet äventyr och det är sällan man har tråkigt i den här brudens sällskap. Skönt att du är tillbaka från de hemska landet Mauritius. Haha.. Så hemskt hade du nog inte de din råtta. Nu blir det absolut sängen för mig. Så hörs vi i morgon! Har lite bilder att bjuda på då. Natti Natti

onsdag 9 december 2009

Nya Replay saker..

A-linje formad T-Shirt med ett handmålat tryck. Härlig cerise färg som lyser upp vinter mörkret. 699:-
Schyst T-Shirt med normal passform. Även här handmålat tryck. 649:-
Haha.. Rockig hund i solbrillor! Lite längre linne med hunden all over. 449:-
T-Shirt med normal passform och stort Replay tryck fram. Finns i vitt och cerise. 399:-

Ännu mer Odd..

Söt vit blus av den lite längre varianten. Spets brodyr längs ärmen och framtill. Knyt bak och råkant längst ner. Finns i vitt som ovan och rosa med mönster som nedan. 1900:-
Kort, puffärms blus med rynk och smock. Brodyr både fram och bak även ett band som man knyter baktill. Finns i rött som ovan och creme som nedan. 1300:-