lördag 31 juli 2010

Torsdagens val

Den här lilla pinglan hade jag på mig i torsdags. Precis ny inkommen för dagen passade den utmärkt att bära en helkväll i Falkenberg. Kommer från By Malene Birger och kostar 1799:-. Finns även i svart, bild publiceras inom kort.

fredag 30 juli 2010

Äntligen fredag!

Regnet öser ner och gatorna ekar utav tomhet. Det är sent fredag eftermiddag och jag börjar känna mig något seg och trött i kroppen. Fick tidigare idag en leverans från Munderingskompaniet med riktigt schysta boots som inom kort givetvis kommer upp i bildformat. Ha en trevlig fredagskväll trots de übertrista vädret.

tisdag 27 juli 2010

Raisa från Branting

En utav mina personliga favoriter denna säsong. Det är Raisa från Branting. Med mycket krås, lager på lager, spets och detaljer är den given till hösten. Mycket mer behövs inte sägas. 1599:-

måndag 26 juli 2010

Det börjar närmar sig västtider..

Den här stencoola västen kommer ifrån Gotländska Branting. Den gör definitivt hösten och vintern mer behaglig. Använd inne som ute. 2299:-

lördag 24 juli 2010

Produkter från Danska By Malene Birger

Ett härligt doftljus som har en brinntid på 40 timmar. Svag doft av Ginger Flower som förtrollar omgivningen. Själv pryder den mitt badrum och ökar mysfaktorn till max. 299:-
Även denna handtvål smyckar mitt badrum. Med likadan doft som ljuset och likadan karaktär så matchar det perfekt. 249:- kostar denna oerhört dryga tvål.

fredag 23 juli 2010

Campomaggi

Detta är en utav modellerna som har kommit från, för oss nya Campomaggi. En lagom stor skinnväska som bara blir bättre med tiden. Mycket detaljer och ett grymt skinn. Kostar 4695:-. Finns i svart och i mörkbrunt.

onsdag 21 juli 2010

Allt och inget.

Det är högsommar och dagarna rullar på som bara den, därför blir bloggen lite lidande. De senaste dagarna har varit helt fullspäckade. Mycket jobb, mycket restaurangbesök och mycket av allt. Måste bara få rekommendera den fantastiska majskycklingen på Ocean Bar och Grill nere vid stranden. Jag valde potatisgratäng och currysmör som tillbehör och jag måste säg att det va bland de bästa jag har ätit. Ett perfekt grillat kycklingbröst på en bädd av krispiga grönsaker. Mums! Nog om det. I butiken strömmar höstvaror in och vi försöker successivt exponera ut dem. Nya väskor från det helt fantastiska Italienska märket Campomaggi. Jag dök över en direkt. Mycket sömmar, mycket detaljer och mycket nitar. Det gillar jag! Bilder kommer inom kort. Nu ska jag lägga mig och kolla på Gossip Girl och vräka i mig Cheezballz. Natti Natti.

måndag 19 juli 2010

Fullfart..

Då var man hemma på Svenskmark igen. Landade tidigt fredag morgon och det var bara att slänga sig in i butikspulsen direkt. Halva styrkan låg sjuka så brist på sömn var ett faktum. 4 gigantiska kartonger från Gotländska Branting entrade överraskande, men efterlängtat GND på fredags förmiddagen. Nu hänger de romantiska och krispiga plaggen under nyhetshyllan i butiken. Även Malene Birger och Svenska Filippa K har levererat super många godbitar. Ha en härlig start på veckan mina vänner!

torsdag 15 juli 2010

Sista uppdateringen från Kreta

Efter 7 härliga dagar börjar det nu närma sig slutet. Här får ni en sista uppdatering med bilder som säger mer än ord. Mycket sport, mycket sol och mycket nöje. Är mer än helnöjd med semestern. Nu blir det packning för hela slanten. Planet till Sverige avgår snart!

söndag 11 juli 2010

Pics so far

En snabb uppdatering från ett fantastiskt Kreta. Solen skiner hela dagarna, havet är underbart och kvällarna bjuder på mycket skoj. Är just nu på språng till en bar för att se VM finalen. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige. Fick en hastig rapport från butiken att det strömmar in höstnyheter. Hilfiger Denim och Filippa K bland annat. Även rean fortsätter med 50% på alla vår- och sommarkläder. Ha det toppen mina kära läsare! Kramar från Kreta