måndag 30 augusti 2010

Ett härligt avslut!

En söndag fylld av jobb, fotboll och en massa, massa Gossip. Tack vare min underbara mamma som överraskade mig med den nysläppta säsong 3 är jag nu helt fast. Så söker ni mig.. Vet ni vart jag finns. Nerbäddad, med Gossip på magen och cheezballz smulor överallt. Även några levande ljus håller mysfaktorn uppe. Nu börjar ögonen säga ifrån så jag förmodar att jag är tvungen att lämna in för idag. I morgon ringer klockan tidigt. Gonatt käraste läsare!

fredag 27 augusti 2010

Möte med Tiger

Igår var jag och mammsen i Göteborg. Hälsade på Jenny på Tiger och Mika på Tiger Jeans. Kollade in och provade igenom deras superfina kollektioner, hann även med en sväng på stan. Idag har det fullkomligt vällt in varor i butiken. Odd Molly har levererat sina klassiska Lovely Knit i 4 olika färger, även massa fina blusar och toppar från Hunky Dory har anlänt. Kommer upp inom kort! Natti Natti mina vänner..

onsdag 25 augusti 2010

Inköp i Helsingborg

I måndags besökte vi Hunky Dory i deras superfina Shoowroom i Helsingborg. Vi startade med att springa lite mellan butikerna på Kullagatan men det var lönlöst då regnet öste ner. Väl framme hade Emelie som vanligt dukat upp massa godsaker. Så vi frossade, skrattade och gick igenom den gigantiska kollektionen. Resultatet blev otroligt bra. Idag befinner jag mig i butiken hela dagen. Jobbar på att få fram kartongerna som anlänt de senaste dagarna.

måndag 23 augusti 2010

Mellanlandar..

Efter försenat tåg, ersättningsbuss och en del byten anlände vi sent igår kväll. Åt direkt en god middag och försökte sedan hålla ögonenen öppna till några spännande avsnitt CSI, men det var lönlöst. Helgens tajta schema hade satt sina spår. Nu ska jag snabbt slänga mig i duschen, sedan bär det av söderut. Skall träffa superhärliga Emelie på Hunky Dory. Alltid lika roligt att komma till deras fina showroom i fantastiska Helsingborg!

lördag 21 augusti 2010

De senaste 48 timmarna..

Filippa K
Hilfiger Denim
Flodell Agenturer
Lite paus
Nu har vi precis kommit upp på rummet efter en fullspäckad dag som avslutades med middag på Aquavit. De senaste dygnen har definitivt rullat på i ett rasande tempo. Möten som har avlöst varandra, massa fina kollektioner att sukta sig igenom och skyfall kontra sol på Stockholms gator. Och de bästa är att jag känner mig super nöjd med alla inköpen. Mycket färg och form i en positiv mening. Nu skall jag slänga mig i badet och försöka varva ner. Vi är klara med alla mötena vilket innebär att morgondagen tillägnas åt shopping innan tåget avgår hem. Natti kära vänner!

torsdag 19 augusti 2010

Landat på hotellet

Då har vi precis sprakat av oss skorna och beställt upp lite mat på rummet. Jag går även nu igenom mejlen så har ni inte fått svar innan så kolla inkorgen inom kort. Fick ett angenämt samtal från butiken tidigare. Massa fint från Odd Molly har anlänt. Jackor, mys dressar, mössor och massa annat smått och gott. Värt att kika in vill jag lova. Efter maten tänker jag krypa ner i sängen för i morgon går startskottet tidigt. Natti Natti kära bloggläsare!

Påväg..

Då sitter vi på tåget mot Stockholm. Mamma tar en sig en nap efter den välbehövliga fikan. Jag passar på att svara på lite mejl och går igenom schemat för de nästkommande dagarna och konstaterar att det ser ganska hektiskt ut. Tur att vi har avsatt lite tid i almanackan för ett livsviktigt ting när man besöker huvudstaden, shopping! Nu skall jag knalla bak en bit och hälsa på Linnea som överraskande åker med samma tåg.

onsdag 18 augusti 2010

Inköp

Väskan är packad och biljetterna ligger framme. Nästa stopp, Stockholm! Dock lite sömn först..

tisdag 17 augusti 2010

Vi gillar ränder!

En super härlig ulltröja från Filippa K. Knappar längs axlarna och 3/4 ärm, 1400:-

måndag 16 augusti 2010

Påminner!

Nu finns vi live på Fabulous Living.

Klassiker!

Detta är en riktigt klassiker från Hunky Dory eller kanske till och med deras signatur. "Japan koftan" är namnet och finns i tre färger. Charcoal Melange, Cream Heather och Pink. 999:-

söndag 15 augusti 2010

Done

Så, nu känner jag mig så gott som klar här för idag. Hann även med att publicera lite inspiration nedan. Nu ska jag hem till min nystädade lägenhet, tända ljus, krypa ner i sängen och kolla Gossip. Kanske även lyxar till det med en Toast Skagen. Blir nog ett maraton långt in på småtimmarna för i morgon är jag ledig! Natti Natti gott folk.

Min stora favorit!

Den här härliga oversize tröjan från Filippa K kom häromdagen. Med en generös båtringning och en fantastisk färg går den upp i ledningen på min favoritlista. 1200:-

PSSST..

Ser ni den lilla länken jag har lagt till i höger fältet?! Snart så finns vi på webben också @ Fabulous Living.

Arbetar..

Söndag och veckan börjar lida mot sitt slut. Sitter just nu på lagret i butiken som för dagen får föreställa mitt kontor. Jobbar med allt nödvändigt runt omkring som finns då butiken inte har öppet. Papper, Webb och annat smått och gott. Har precis blivit serverad lite mat och en påse cheezballz som gör att energin hålls uppe ett tag till. Kändes som ett nödvändigt ont att ta den enligt mig "heliga dagen" till jobb för nästa vecka går fyra dagar bort för inköp i Stockholm. Skall försöka bjuda er på lite inspiration senare innan jag går hem, men nu måste jag fortsätta!

lördag 14 augusti 2010

God Morgon

Slog mig precis att det är mitten av Augusti och hösten närmar sig med stormsteg. Har ni börjat kolla över garderoben? Är det någonting som saknas så kika in till oss för nu är butiken fullproppad av stickade koftor och andra godsaker som hör hösten till. Även jackor börjar trilla in allteftersom. Fick helt underbara vinterjackor från Italienska ParaJumpers häromdagen. De har en stor favorit stämpel på sig från alla oss i personalen. Bilder kommer inom kort. Nu börjar klockan rusa iväg. Springer bort till butiken och befinner mig där mellan 10-14.

Hunky Dory "Pull-Over Hand Knit"

Pink
Charcoal Melange
Cream Heather

En makalös snygging från Hunky Dory. Grovstickad i en blandning av 70% Lammull, 20% Angora och 10% Nylon. Finns i tre färger enligt ovan, 1299:-

fredag 13 augusti 2010

Tillbaka från Köpenhamn!

Efter några hektiska dygn är vi nu tillbaka i Falkenberg och butiken. Fyra möten och tre mässor hann vi avverka. Växlande väder, mycket folk och halvkass mat bjöd Köpenhamn på. Mässan var super. Fick ut precis det jag ville utav Skandinaviens modemekka. Direkt när vi kom över gränsen slängde vi oss in på första bästa MC för att fylla på energidepåerna som tagit slut flera timmar tidigare. Har ni vägarna förbi Malmö och letar övernattning måste jag rekommendera Renaissance Hotel. Helt makalös frukost som gjorde oss en halvtimme sena till första mötet. Önskar er en härlig fredag!