tisdag 23 november 2010

Första advent

Det är grått och taskigt ute, men inne är det varmt och skönt. Ljusen sprakar härligt och musiken flödar ur högtalarna. Det börjar närma sig första advent och julskyltning. All rekvisita är inköpt så nu kliar det grovt i fingrarna innan kreativiteten får sätta igång. Julskyltningssöndagen de här året är utöver de vanliga. Butikerna har öppet mellan 12-18, Falkenbergs FF står för julmarknad på rådhustorget och mer jippon därtill. Givetvis bjuds det på glögg och pepparkakor i massor. Hoppas vi ses på söndag!

fredag 19 november 2010

Update!

Hej, jag heter Sara och jag är världens sämsta på att uppdatera. Dagarna går så skrämmande fort och snön har invaderat vår västkust. Taken är så krispigt fina, men kylan gör mig gråtfärdig. Fredagskväll och jag skall snart hoppa i säng för att ha bästa möjliga krafter till i morgon. Kvällen har bestått utav en bättre middag och idolmys till max, även några cheezballz slank ner av misstag. Shit vilket tråkigt inlägg, men jag återkommer. Natti Natti

fredag 12 november 2010

onsdag 10 november 2010

Love too Snooze

Att hoppa isäng tidigt faller inte riktigt mig i smaken, men igår var det tvunget. Klockan ringde 06.30 idag och jag ville inget hellre än att dra täcket över huvudet och stänga av telefonjäveln, förlåt! Men efter många små övertalningar inne hjärnkontoret hoppade jag upp ur sängen strax efter sju. Avverkade ett core- och spinningpass. Påvägen hem köpte jag en stabil, nybakad frukost som jag precis stoppat i mig. Nu väntar en värmande dusch. Sedan är det raka spåret till Varberg och efter det Göteborg. Älskar fullspäckade dagar! I butiken finns Miranda hela dagen.

måndag 8 november 2010

So tired!

Efter en hektiskt helg och en fullspäckad veckostart kryper jag nu ner i min älskade säng med ett hårt spinningpass i kroppen. Super trött och helt färdig vilket innebär att jag kommer sova som en prinsessa. Natti Natti

lördag 6 november 2010

Lördagsöppet!

Idag har butiken öppet som en helt vanlig lördag. Dvs. 10-14. Välkomna!

fredag 5 november 2010

Friday!

Då börjar ännu en vecka närma sitt slut och jag sitter här på lagret med en kopp te och hosta. Svårt att undvika bacillerna som ventilerar runt överallt just nu. Igår va super härliga Jenny här från Tiger. Hon visade High Summer och Pre Fall. Tänka sig, nu är det hösten 2011 som skall börja köpas in. Alltid lika roligt när vi traskar in i en ny säsong! Har även fått in lite nya varor till butiken de senaste. Väskor och plånböcker från Tiger, påfyllning av sockor till Hunterstövlarna och lite nya härliga sjalar från Danska Bloom. Nu ska jag tända ljus, höja upp musiken och ta tag i dagens sysslor. Det är ju fredag och jag älskar de!