torsdag 27 januari 2011

Nya pjucks hos Fabulous Living

Darling no.1

Varje säsong är det alltid några guldkorn som ligger en extra varmt om hjärtat. Denna magiska stövlett var kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar plattån, jag älskar klacken och jag älskar skinnet. Jag älskar helt enkelt allt med denna underbara skapelse. Mina fötter kommer att hata mig efter den här våren som snart är på g. Ergonomiska skor, vad är det när man kan dansa runt i läckra klackar på dagarna! By Malene Birger, 2999:-

onsdag 26 januari 2011

måndag 24 januari 2011

Inköp

Kom precis innanför dörren efter en lång, lång dag i Göteborg. Startade gjorde vi hos fina Jenny på Tiger som bjöd på en härligt krispig kollektion med underbara mönsterbilder. Klara lagom till lunch. Så efter en matbit på en supermysig restaurang nära avenyn spenderade vi eftermiddagen på hotell Vanilj där Branting-gänget höll till. Vi fick ihop en superfin order med mycket färg och form. Nu skall jag snabbt slänga i mig lite kvällsmat sedan bär det av till Halmstad för bio.

söndag 23 januari 2011

Mer vårinspiration!

Helgens sysselsättning i bilder. Snart kommer dessa godbitar upp hos Fabulous Living. Nu kallar sängen. Klockan ringer tidigt i morgon och då bär det av till Göteborg för inköp. Natti Natti kära läsare!

fredag 21 januari 2011

Gårdagens

Vårnyheter väller in och kylan håller i. Dubbla budskap kan tyckas, men jag känner då ändå suget efter nått nytt, vårligt och färgglatt. Igår fick en kofta från Odd Molly, topp och linne från Hunky Dory, tokgamla jeans och nya Prime Boots pryda mig.

torsdag 13 januari 2011

Tulpantid!

Nyheterna strömmar in och myser till butiken. Gick förbi blomsterhandlaren igår och kunde inte slita mig från de vackra tulpanerna som gapade vår. Så de fick följa med och pryda butiken så här i vintermörkret. Nya varor entrar dagligen och jag jobbar febrilt med att få fram dem efter hand. Även rean fortsätter. 50% på alla höst- och vinterkläder. Finns många gobitar kvar! Nu börjar klockan sakta närma sig sex, vilket innebär stängning. Då bär det av lite snabbt till Ica, för ikväll skall jag laga världens godaste middag! Tjing Tjing

onsdag 12 januari 2011

Idag fylls det på med ännu mer nyheter hos Fabulous Living

tisdag 11 januari 2011

lördag 8 januari 2011

Vårinspiration

Lite nyanlända vårplagg denna vecka från By Malene Birger, Branting, Hunky Dory och Filippa K. Våren kommer att bjuda oss på många gobitar. De här är bara början..

fredag 7 januari 2011

torsdag 6 januari 2011

Med risk för att bli tjatig..

Reastart i morgon klockan 10. Alla höst- och vinterkläder till halva priset. Pass på!

onsdag 5 januari 2011

Börjar närma sig REA..

fredag klockan 10 går startskottet för vår årliga vinterrea. Halva priset i hela butiken! De vill ni inte missa..

Kortdag!

Idag , trettondagsafton har vi öppet 10-14..

tisdag 4 januari 2011

Haveri..

Jag ber tusen gånger om ursäkt får att våran kortmaskin är helt utslagen. Tack för att ni är så gulliga och förstående. Troligtvis kommer den igång igen under eftermiddagen, men man vet aldrig med teknikensvärld. Håller tummarna! Nu beger jag mig till Göteborg och myser..

måndag 3 januari 2011

Ett sent.. Gott Nytt År!