torsdag 31 mars 2011

Vi fyller på webbshoppen med lite mer nyheter. Kolla här!

lördag 26 mars 2011

Idag långlördag.. Öppet 10-15

fredag 25 mars 2011

Min stora last..

Fredagsmys står på agendan. Ett stycke kompis kommer över och då vankas det chips, godis, tända ljus och two and a half men för hela slanten. Hoppas ni har en underbar fredagskväll! Imorgon väntar lång lördag..
Nyheter hos Fabulous Living

tisdag 22 mars 2011

Vårkänslor

Våren är snart på ingång.. Solen värmer och minusgraderna säger tack och hej. Jackan behöver graderas ner till ett lättare och tunnare skal utan dun eller liknande stoppning. Här har ni ett förslag på en armyinspirerad vårjacka från svenska Elvine, 1200:-

fredag 18 mars 2011

Saraklänning!

Det här lilla livet kom in till butiken för ett par dagar sedan. Den är krispig, den är plisserad, den är helt enkelt fabulous. Tänk dig ett par biker boots och skinnjackan ovanpå sen är man kvällens böna. Jag kommer definitivt att tuffa runt i båda färgerna i vår. Kan som vanligt inte avgöra vilken färg jag skall ha så jag klippte till på båda! 1499:- och givetvis är det Hunky Dory som står för skapelsen.

En erfarenhet rikare!

Givande, underhållande och motiverande var minst sagt gårdagens upplevelse i Halmstad. Med många duktiga föreläsare och en hel del nya möten och nätverk får tillväxtdagen högsta betyg. Per Holkneckt som är en av Odd Mollys grundare var givetvis min favorit då hans ämne ligger varmt om hjärtat. Hans spontanitet, öppenhet och glöd gjorde de hela mycket intressant. Jag älskar seminarium, föreläsningar och liknande tillställningar. Man sköljs över av massa bra tips och inspiration som landar i bagaget.

onsdag 16 mars 2011

Uppe med tuppen!

Har precis smällt i mig en stabil frukost från bageriet runt hörnet, duschat och gjort mig redo inför en förhoppningsvis inspirerande dag. Nu väntar Halmstad och tillväxtdagen med bland annat en av Odd Mollys grundare, Per Holkneckt som föreläsare.

tisdag 15 mars 2011

Nya, magiska vårjackor från Parajumpers

Windbreaker Gap, Sand.. 4799:-
Masterpice Long Parka, Brown.. 4599:-
Masterpice Long Parka, Navy.. 4599:-

lördag 12 mars 2011

Idag är det vanlig lördag vilket innebär öppet: 10-14

torsdag 10 mars 2011

Ett besök i Helsingborg!

I början på förra veckan besökte vi Helsingborg och Hunky Dory med den alltid lika fina kollektionen de visar upp. Att bara komma in i deras mysiga showroom ger en massvis med härlig inspiration. Vi fick ihop en toppenfin order och efter nyttan var gjord avslutade vi kvällen på en urmysig restaurang i stan med Camilla och Emelie. Tack tjejer för en fantastisk kväll!

tisdag 8 mars 2011

måndag 7 mars 2011

Sista för den här gången!

Dagarna tickar på i ett rasande tempo. Nästan så att man blir lite mörkrädd. Nu är det sluttampen på inköpsperioden och jag avslutar det idag med ännu ett besök i Göteborg. Idag skall jag köpa Replay och Elvine. Ha en bra dag!

onsdag 2 mars 2011

Första Mars, Tvåtusenelva

Tisdagskväll gick åt till att packa ner den lilla rean som var kvar och fylla upp butiken med nya härligt krispiga vårplagg. Butiken är nu färgsprakande och välfylld. Nu väntar sängen direkt. I morgon tillbringar jag större delen utav dagen på stadsteatern, det är nämligen Falkenbergs näringslivsdag! Natti Natti