tisdag 19 april 2011

Uppdaterar kundklubben!

Vi håller febrilt på att uppdatera vårt kundregister. Så vill du vara med och ta del av erbjudanden, nyhetsbrev, inbjudningar till Vip-tillställningar och liknande. Sväng då förbi butiken och fyll i blanketten som ligger placerad vid kassan. Väl värt ett besök:)

söndag 17 april 2011

Härlig Söndag!

Söndagar är bra sköna. Man får sova länge, man får släppa tankarna för en sekund och man får umgås med bästa sällskapet. Idag vaknade jag upp av kanske inte det absolut bästa vädret. Men fåglarna kvittrade, surret i luften fanns och den speciella doften av vår har infunnit sig. Nu tänkte jag snabbt ge mig ut på premiärrundan i löpspåret för i år, sedan vankas det brunch på Ocean. Det kallar jag vårtecken. Jag hoppas ni alla har en underbar söndag. Ut i solen med er, vädergudarna har lovat sol från lunch och framåt!

fredag 15 april 2011

Spana in nyheterna på Fabulous Living

torsdag 14 april 2011

Splittrade!

Nyss hemkommen efter en mysig kväll på GND. Butikerna på Storgatan hade en liten gemensam tillställning vilket innebar öppet till 21. Det röktes lax, det bjöds på SIA glass och det fanns oemotståndliga erbjudanden att ta del av. Tilltugg, vin och bubbel flödade även i massor. Medan jag och Miranda höll ställningarna här i Falkenberg ställde Mammsen ut på ett så kallat kundjippo nere i Helsingborg. Så tidigare idag packade hon och hennes assistent, Janne bilen proppfull med vårens goda ting och gav sig söderut. Nu kallar John Blund och min otroligt sköna säng för idag. Klockan ringer tidigt i morgon och då väntar ännu en fullspäckad dag. Det här är livet på en pinne. Gonatt kompisar!

Gårdagen!

Oj, vilken trevlig kväll vi hade igår. Vi avnjöt en lång och härlig middag med Samsoe Samsoe (danska ö är inte riktigt min melodi) gänget på Källaren Laxen. Det blev vin, det blev löjrom och en väldans massa skratt. Tack Sofia, tack Partik och tack Boys 2 Men såklart för en magisk kväll. Ser framemot kommande Stockholmsresa!

onsdag 13 april 2011

Arkivet!

Har precis haft super härliga Sofia här från Samsoe Samsoe som visade ett mycket vackert andra dropp. Dock finns det inte i butik i dagsläget, men jag kollar ständigt på nya och Samsoe är kanske en kandidat för framtiden. Sofia som jag sedan tidigare känner genom Tiger Jeans (bilden, som jag letat fram långt inne i arkivet), hennes kollega Patrik, Boys 2 Men gänget och jag är just i detta nu påväg till en förhoppningsvis mycket trevlig middag som skall äga rum på Källaren Laxen. Så tack och hej för idag.. Kom ihåg! Imorgon har vi mingelkväll på Storgatan, öppet till 21!

Mingel på Storgatan..

Imorgon, Torsdag 14/4 har
Lolina L, Stil & Trend, Boys 2 Men och Girl Next Door
kvällsöppet till 21

Dessutom kommer Lunds bil att finnas på plats

Vi bjuder på lättare tilltugg!

Hoppas vi ses..

Välkomna!

tisdag 12 april 2011

Dropp 2, By Malene Birger

Gårdagens inköp i Göteborg gick över förväntan. Vi träffade Malin på hotell Avalon där hon hade packat upp en härligt krispig höstkollektion att botanisera bland. Vi fick ihop en jätte fin order med fokus på fest, fjädrar och volanger. Färger som rosa, mossgrönt och svart dominerar. Jag längtar redan till oktober. Vi avslutade kvällen med lite god mat innan vi styrd hemåt.

måndag 11 april 2011

Åker på inköp..

Klockan är fem över sex och butiken är stängd. Nu skall jag snabbt göra kvällsrutinerna för att sedan ratta mot Göteborg. By Malene Birger skall visa sitt andra dropp för hösten -11. Och idag får jag sällskap i form utav Louise som skall hjälpa mig att botanisera och välja ut godbitarna. Vi rapporterar! Ha en underbar måndagskväll!

En favorit!

Hunky Dory när dem är som bäst! En otroligt söt spetsblus med många grymma detaljer så som dold knäppning, knyt baktill och sydda stråveck längsryggen vilken gör den mycket unik. Finns i Pure White och Marine Navy, 1199:-

fredag 8 april 2011

Blåsig fredag

Jag har inga ursäkter, jag är bara glad att ni har tålamod och fortsätter följa mig och butiken. Dem senaste veckorna har varit helt hysteriska. Ibland önskar man att kloning var möjligt under en tid eller att dygnet hade desto fler timmar. Men hur mycket jag än hoppas kommer ju det inte att ske. Idag har jag varit i butiken hela dagen. Har haft besök av Andreas från Monrow som visade mig en härlig Augustileverans. Såg mycket lovande ut! Nu kommer snart kära mammsen och byter av mig då blir det en timmes Zumba och sen är det fredagsmys som gäller. Ha en underbar fredag kompisar!
Ofrivilligt avbrott. Återkommer snart!