onsdag 31 augusti 2011

Just nu..

..Sitter vi på balkongen och inväntar solnedgången, njuter utav utsikten och skålar i apelsinjuice. Idag blir det sängen tidigt efter en lång dag i solen. I butiken börjar de sista readagarna närma sig. Lördag är absolut sista chansen, på måndag pryder höstnyheter alla ytorna. Ha en trevlig onsdagskväll!

Hej från Rhodos!

Fotograf är jag gärna..
Old Town
Pittoreskt
Vi är inne på 4:e dagen och idag är det varmare än någonsin och solen strålar från klarblå himmel. Jag har startat morgonen på bandet en timme och nu väntar en skön massage på 75 minuter innan poolen och havet hägrar resterande utav denna onsdag. Vi bor på ett gigantiskt resort med allt du kan önska lite utanför kärnan. Igår tog vi en taxi in till Rhodos stad för att strosa och äta. Vi hamnade i gamla staden som bjöd på allt och lite till.

lördag 27 augusti 2011

Semester nästa!

Medan jag tänker unna mig lata dagar på en kritvit strand med goa pockets nere vid medelhavet håller Nettan, Miranda, Johanna och Linda ställningarna i butiken. Väskan är sågott som färdigpackad så nu krävs bara en snabb powernapp innan bilen avgår mot Landvetter och värmen. Ha en underbar sensommarvecka. Finns det uppkoppling rapporterar jag, men jag lovar inget. Vi hörs när vi hörs!

Mer höst!

Långa och sköna ullsockor från Odd Molly som passar ypperligt en regnig och ruskig lördagskväll som denna. Tänd lite ljus och kryp upp i soffan med en filt och dessa på fossingarna. Ja, ni hör ju hur mysigt det låter. 800:- och finns i de tre färger som synes ovan.

Vilken fröjd för ögat!

2 kilo kantareller. Nu blir det svampmackor hela hösten!

27.08.11

Nu har jag vaknat till liv efter ännu en dag sent i säng. Vi begav oss hem från Göteborg och Odd Molly runt midnatt så fem sköna timmar gick vi igenom kollektionen och då har jag ändån inte lagt orden utan bara gått igenom alla styles för att just i detta nu sätta mig och lägga sorteringar. I alla fall måste prespring som levereras i december och även classics som kommer ut i butik i januari vara inskickad innan mörkret tar vid ikväll så jag har att göra. Dem har nämligen delat upp kollektionen i fyra drop numera vilket resulterar i olika deadlines. Butiken är idag öppen 10-15 och har ni inte Hunter sedan tidigare så är idag ett ypperligt tillfälle att investera i ett par. Kom in och kolla!

fredag 26 augusti 2011

Höstigtröja

Härlig oversize tröja i två färgställningar, ecru och navy melange. Jag hoppas ni ser hur go den skulle vara att bära en ruggig höstdag. Hunky Dory ligger bakom kreationen. 1299:-

26.08.11

Startat dagen med ett besök av Andreas från Monrow som hade massvis med fint att bjuda på. Bland annat har dem gjort en favorit i repris med leverans i November. Ni kommer att förstå vad jag pratar om. Nu skall jag ta tag i kundbeställningar, nya varor som anlänt och få i mig lite lunch. Ikväll väntar Odd Molly på Hotell Flora i Göteborg. Det ser vi framemot!

torsdag 25 augusti 2011

25.08.11

Ännu en fullspäckad dag är i hamn. Bilen rullade mot Göteborg runt halv åtta i morse. Vi startade med att besöka Pia och Diesel ute i Mölndal. Vidare bortanför majorna för att träffa Sebbe och Viktor på Bootskompaniet som stod redo med bilen för att ta oss ut till Långedrags Värdshus och en härlig lunch. Har ni vägarna förbi måste ni besöka denna otroligt härliga atmosfär. Lunchen var helt klart en klass för sig. Åk dit med er! Mätta åkte vi tillbaka till deras showroom för att gå igenom Parajumpers, Hunter och Prime Boots. Mycket fint som vanligt och perfekt att Lollo hängde med så hon fick agera lite testkanin. Efter en go eftermiddag åkte vi vidare till Micke och Johan på Elvine. Sex nya modeller jackor och några produkter stickat är beställt. Till sist avslutade vi hos Jenny på Tiger. Kort och gott. Nu skall jag gå igenom några ordrar och skicka in lite ändringar innan sängen kallar. Imorgon befinner jag mig i butiken hela dagen så kom gärna och hälsa på! Natti Natti

Gonatt!

Äntligen gick sista mejlet iväg för idag. Nu skall jag försöka blunda några timmar innan klockan ringer igen halv sju. Då bär det av mot Göteborg för inköp långt in på kvällstimmarna. Den här perioden är bra rolig. Sova kan man göra när man blir äldre. Natti Natti. Hörs när jag är tillbaka i morgon.

onsdag 24 augusti 2011

Massa nyheter!

Står i skrivandets stund i butiken och packar upp Elvine jackor, festligheter från By Malene Birger och likaså Tiger. Även Mischa Bartons härliga väskkollektion anlände igår och dem pryder hyllorna så fint. Så nu är rean komprimerad och butiken fullproppad med höst nyheter, värt att kika in och botanisera!

En favorit!

Den här härliga sjalen kommer jag tokleva i framöver. Nu när vädret tillåter tänker jag slänga den över klänningen. När hösten sätter till kommer den pryda skinnjackan. Beige och brun är färgerna. Priset är 1299:- och bakom denna kreation ligger såklart Hunky Dory.

tisdag 23 augusti 2011

Spetsarnas Rolls Royce

Snart hos oss i butik..

Hos Hunky Dory

Finns alltid gott om god mat..
Inspirationskort för våren 2012
Blomster arrangemangen är ständigt en klass för sig, carbonaran fick högsta betyg och kollektionen såg oförskämt bra ut. Det är alltid lika trevligt att besöka fina Emelie på deras underbara kontor i centrala Helsingborg. Ser fram emot nästa gång redan nu!

48 timmar!

Två intensiva dagar är nu snart till ända. Gårdagen spenderades i Helsingborg hos Hunky Dory och dagens 10 timmar spenderades runt om i hela Göteborg. 10 timmar, fyra möten och inte ett ända kort. Hör ni hur det låter. Inte alls likt oss, men vi hade full fokus på kollektionerna denna dag. Allt ser så förbaskat bra ut. Våren 2012 kommer bli någonting extra. Nu skall jag se om jag iaf kan leta upp några bilder från igår som jag kan bjuda på. Stay put!

måndag 22 augusti 2011

söndag 21 augusti 2011

21.08.11

Precis hemkommen efter en lång kvällspromenad längs havet. Himlen var så krispigt vacker och temperaturen helt perfekt. Bra glad att jag bor på västkusten en dag som denna. Nu skall jag snabbt slänga i mig lite yoghurt och ta en dusch. Sen blir det sängen och film. I morgon startar jag med massage hos Johanna för att sedan tillbringa resten utav dagen i Helsingborg. Gonatt kompisar!

Godmorgon solstrålar..

Vad gör vi?
Nu kör vi..

lördag 20 augusti 2011

Inspiration!

Hon hade på sig en riktigt mix utav höstens läckerheter. Klänning från Hilfiger Denim, Oversize tröja Hunky Dory, Underklännig från Branting som dock är från föregående säsong och på fossingarna höga Prime Boots med zip längs hela bakstycket. På med stortröjan över klänningen, det är en härlig kombo!

20.08.11

Satte precis foten innanför dörren efter en lång och rolig dag bestående utav jobb. Butiken var öppen 10-14 och det strömmade in höstsugna kunder som ville inspireras och ta del utav de nya gobitarna. Hela eftermiddagen och kvällen har tillbringats med kameran och mina nya kompisar på bilderna ovan. Massvis med nya produkter har fotats för webbshoppen, som vi såklart arbetar febril med att få upp snarast möjligast. Nu skall jag tända lite mysiga ljus i sovrummet och krypa ner med en film. Imorgon ringer klockan tidigt och då fortsätter vi fota för webben. Hinner nog faktiskt slänga upp en bild på mammas outfit som jag hann knäppa av mitt i allt. Hon var så himla fin idag så även fast hon protesterar så insisterar jag. Hoppas ni har en bra lördagskväll!

Nyhet!

Svart skinnväska från Tiger Of Sweden. En bra storlek där lite av varje går i. Helt grymt snygg skulle jag vilja säga. 2799:-, finns även i oliv.