fredag 30 september 2011

Tedags!

Köp detta. Det är så gott!

Assonet RAF Wrap

Asymmetrisk kofta som du formar till med hjälp av zipar. Räfflad krage och axelparti livar upp ordentligt. Perfekt i höstmyset som komma skall. Hunky Dory står för designen och för 1799:- blir den din!

torsdag 29 september 2011

No. 3

Hilfiger Denims bidrag i den stickade kategorin. En kortärmad bomullskofta med stora härliga knappar som pryder framsidan. Avskuren i midjan med små pleats vilket gör den otroligt kvinnlig. Kan med fördel användas över en långärmad trikåtröja. 1499:- för denna skapelse!

Truth & Dare

Vi fortsätter med goa Odd Molly koftor. Den här innehåller akryl, ull och alpacka. Sidenbandet gör den snyggt feminin, 2000:-.

28.09.11

Tack snälla goa ni för en helt underbar kväll. Har nästan precis satt foten innanför dörren efter en fullspäckad och händelserik dag. Både glädje, skratt och tårar har passerat. Kundkvällen blev mer än lyckad. Snittar åts, bubbel prydde glasen upptill bredden och kläder provades flitigt. Jag älskar dessa kvällar. När dörren väl hade stängts, marschallerna blåsts ut och allt var i sin ordning avrundade vi med ett glas vin på Laxen. Det kallar jag en härlig sensommar dag! Nu måste jag hoppa i säng. Klockan tio står Jenny från Filippa K redo i butiken för att visa upp in season. Gonatt!

tisdag 27 september 2011

Odd Molly

En helt otroligt go ullkofta med zip hela vägen. Jag tror knappt jag behöver säg så mycket mer än så. Gorgeous! 2500:-

måndag 26 september 2011

Tack LoLo för modellandet igår!

Detta fina leopard kontra spetssättet kommer från D & G

Gårdagen!

Hjälp vilken härlig dag vi fick igår. Vädret var strålande, humöret på topp och energin bara sprudlade. Den häftiga platsen var även en bidragande orsak. Nu har jag tusentals bilder att jobba med innan några av dem kommer publiceras i vår webbshop hos Fabulous Living. Ni får hålla tillgodo med dessa så länge!

Jag ber om ursäkt!

En fullspäckad helg har tyvärr begränsat, eller rättare sagt blockerat tiden här. Jag har har varit två vändor i Göteborg. I lördags bjöds det på shopping, la pain fika och sen en dunder middag på Avenyn. Idag hittade vi en förfallen industribyggnad där konstnärerna har fått utrycka sig borta på Hisingen. Vi fotade all underwear som inom kort kommer publiceras i webbshoppen. Mer om det i morgon för nu är sängen nödvändig om maskineriet skall funka i morgon. Gonatt kära ni!

fredag 23 september 2011

Fyllt på med nyheter i webbshoppen!

Tackar och bockar!

I slutet på förra veckan fick jag och mammsen varsin gåva av två ur söta kunder. Kan inte med ord beskriva hur varm jag blev inombords. Den passar så jätte fint in jämte tv:n. Tack snälla goa ni för den fina blomman!

onsdag 21 september 2011

21.09.11

Precis hemkommen från ett väderväxlande Göteborg. Ena stunden regnar det och andra stunden skiner solen. Sveriges härliga klimat. Men vad gör det när man har bästa sällskapet med. Det har varit inköp, det har varit god mat och lite shopping. Och om ni tänker i stil med de här; Hon som var färdiginköpt! Så stämmer det, men ibland kan man inte låta bli när kollektionen får en att ramla baklänges. De ni. Nu skall jag snabbt kolla igenom mejlen innan jag vilar huvudet på kudden för idag. Imorgon inleder vi med möte klockan åtta. Gonatt!

tisdag 20 september 2011

Cranberry

Ny färg på Hunter som heter enligt ovan. Vad passar inte bättre än ett par pigga gummistövlar nu när regnperioden satt till här på västkusten. Kom in och prova. Även snart i webbshoppen!

söndag 18 september 2011

Jobbeliijobb..

Igår höll vi till vid bron och idag höll vi till i stan. En fotohelg som snart är till ända. Så fler produkter i webbshoppen är på väg inom kort. Nu blir det fotboll.

fredag 16 september 2011

Nyheter i webbshoppen. Kolla här!

onsdag 14 september 2011

GND presenterar..

Gårdagens coolaste tjej med snakemönstrade Hunter's, Retro Japan från Hunky Dory, sjal från Danska Bloom och brallor från Malene Birger. Allt Nettan har på sig finns i butiken.

tisdag 13 september 2011

Precis hemkommen. Nu: Breaking News!

För de allra minsta!

Klart att alla i familjen skall ha Hunter. Packade upp dessa coola godingarna förra veckan så just nu finns dem inne i storlekarna 24- 29 för 699:-. Fleecesockor som passar som handsken finns att köpa till för 249:-. Kan det bli mer praktiskt! Ett bra presenttips om inte annat.

Body Lotion

Tag 4 betala för 3 är svårt att motstå när man har flera timmars dötid i en taxfree shop. Speciellt när det gäller en förbrukningsvara jag använder dagligen. Denna härligt återfuktande krämen från Biotherm är ett måste i mitt badrumskåp. Så nu har jag laddat upp för den kalla och torra vintern.

måndag 12 september 2011

12.09.11

Sitter just nu på mitt vita "hemmakontor" och snickrar ihop de sista ordrarna för den här säsongen som jag helt glömt av igår. Tur att iphone påminner en! Sist ut är Odd Molly Spring och Summer. Snart lite lunch, sen vidare till butiken.

söndag 11 september 2011

Just nu!

Har tänt ljus, laddat upp med ramlösa och precis mättat magen med en kantarelltoast. Nu skall jag vila ryggen mot kuddarna och ro i hamn den sista ordern som skall skickas in innan midnatt. Ibland är man så illa tvungen att ta en helig söndagskväll till jobbrelaterade sysslor. Men vad gör det när man älskar sitt yrke. Natti Natti

Gårdagen!

En hel lyckad kväll i bagaget med mina goaste tjejer. Champagne, presenter och tårta sammanfattar ganska bra. Mer sånt!