lördag 31 mars 2012

Lagerpålagerpålagerochhelstettlagertill.

När jag slog upp ögonen i morse var känslan helt klart långa längder och fläta. Så idag fick det bli ett par ruskigt gamla jeans med:

Långklänning Religion 849:-//tröja Hunky Dory 1299:-//
sjal Bloom Copenhagen 750:-//Prime Boots 3099:-

Gårdagen..

..var totalt fullmatad från början till slut. Hann bland annat med en näringslivslunch på Falkenbergs Strandbad, SH'BAM, AW och en ur trevlig middag på källaren Laxen. Jag är med all rätt lite trött idag.

torsdag 29 mars 2012

En rosa sommardröm..

1549:-
1999:-
1999:-
..sammanfattar By Malene Birgers dropp 2 ganska bra. Leopard, chiffong och bubbelgumsrosa mixas med skira volanger och gulddetaljer. Tummen upp.
Nya svarta chiffongshorts från By Malene Birger, 1199:-

onsdag 28 mars 2012

Trender.

Kling flaggar för låga midjor på denim och varumärkena instämmer.

tisdag 27 mars 2012

God Save The Queen.

Precis hemkommen efter en kväll i butiken. Flyttat om, fått fram nytt och röjt upp lagret är skönt att ha avbockat från listan. Fick även på mig en ny tröja från Londonbaserade Religion mitt i alla hast. Nu kallar sängen. Gonatt!

Sätt färg på tillvaron.

Vad passar inte bättre än att möta våren med ett par pigga rosa jeans i powerstretch från Filippa K, 1200:-. Trikå toppen med skir rygg kommer från Tiger, 699:-.

27.03.12

Har precis haft besök utav finaste Emelie från Hunky Dory. Mest fika och prat, men även lite nytta. Fick kompat en sista leverans på den bästa byxan ever. Det korta chinosen med zipar fram. Så ni som har varit inne och frågat efter den sandfärgade så är dem påväg. Återkommer så fort jag har dem i butiken. Nu skall jag packa upp Religion som precis entrade dörren!

Kvällslektyr.

En utav de bästa födelsedagspresenterna genom tiderna. En års prenumeration som dimper ner var och varannan månad. En gåva med stil, klass och långvarighet. Riktigt hett tips. Blir lika glad varenda gång den infinner sig i brevlådan!

måndag 26 mars 2012

Gyllene Tider.

Handbroderad kort liten bakelse från Oneteaspoon, 2699:-

Soiree print. Oneteaspoon.

Tunn rayonklänning med droppad ringning bak, 1199:-

Högst upp på listan.

Oneteaspoon har gjort det igen. Färger enligt ovan, 1199:-

Sommarkänslor.

Här har vi Sanna i en en outfit som snart är ett faktum. Ljuva rosa shorts från Hunky Dory, 999:-. Oversize topp i samma färgställning även den från Hunky Dory, 999:-. Kombinerar vi med Prime Boots och ett unikt halsband från Filippa K, 500:-

Long time no see

Har hunnit med mitt livs första quiz med god mat och trevligt sällskap, tjejkväll på motionshuset, födelsedagsfirande x2 och en oväntad trevlig fika. Fullmatade dagar har passerat och ännu mer fullmatade är på ingång. Nu är snart mars över och våren är definitivt här i butiken. Klänningar, shorts och vårjackor pryder hängen. Stay put så ska jag visa er!

onsdag 21 mars 2012

Har ni köpt vårjacka?

Annars har vi fullmatat med sådana just nu. Parajumpers, Elvine, Odd Molly mm. står för utbudet. Just denna på bilden ovan är en favorit i repris från svenska Elvine, 1300:-. Sjalen kommer från danska Bloom, 750:-

Smycka handleden.

Cuff, By Malene Birger 849:-

fredag 16 mars 2012

Sommarshorts från Odd Molly, 1299:-

onsdag 14 mars 2012

England bidrar med gräsgrönt.

En grön liten skönhet från London baserade Pyrus. Lagom med färg, lagom med volang, lagom med droppad ringning. En bra svensk klänning med andra ord. 100% Silk. 1999:-

Ny leverans!

Vi har precis fått påfyllning av Prime Boots (Engineer Mid-16Zip) i färgen Old Crazy Testa, 3099:-

tisdag 13 mars 2012

H.D sätter smörgult på kartan.

Hunky Dory har leverarat den perfekta tygväska för träningen, stranden, grillfesten eller vad den nu kan tänkas behövas till. Finns i fyra ljuva vårfärger och kostar 499:-

Favorit i repris.

En hitt i tre sprillans nya vårfärger. Pink Blush, Butter Yellow och Deep Sky. 100% Bomull. 1399:-. Shorts Oneteaspoon. Skärp Campomaggi.

måndag 12 mars 2012

The woman in red.

Ännu en bandstickad tröja som sätter lite färg på tillvaron. Även den från By Zoé, 1000:-. Ursnygg över en långklänning!

Mer vårnytt!

Bandstickat linne från vårt Franska favvomärke By Zoé, 750:-. Att kombinera med ett par slitna jeanshorts är en hitt. Det vill jag lova!

torsdag 8 mars 2012

Vårjacka från Elvine i modellen Kelly, 1300:-

Gårdagen..

.. spenderades med 580 entusiastiska Falkenbergs entreprenörer på den årliga näringslivsdagen. Detta året föreläste bland annat näringsminister Annie Lööf, Anna Dyhre, Magnus Lindkvist med flera. Nu är jag helt fullproppad med inspiration för framtiden.
På minuskontot. Fy tusan va tråkig det va att stiga upp ur sängen idag och mötas utav denna hemska syn. Inte vill vi ha snö, slask och grått nu. Väderprognosen visar dock sol och vårvärme till helgen. Hejahejahejaheja
Hissar de senaste tillskottet i Bravos sortiment, äppelsin. Nu slipper jag jämt och ständigt ställas inför det svåra valet, äpple- eller apelsinjuice i kyldisken.

tisdag 6 mars 2012

Igår eftermiddag fick jag en hel godisfabrik levererat till butiken enligt ovan. Jag pratar givetvis om doftljusen Voluspa. Pink citron, persimmon, champange you name it. Det doftar helt ljuvligt här. Den bästa gåbortpresenten av dem alla. Jag kommer placera ett på handfatet där hemma som får brinna alla vakna timmar. Från 149:-