tisdag 31 juli 2012

Låt mig presentera..

..danska Samsøe & Samsøe som levererat sina absolut första plagg till oss här i dagarna. På bilden bär jag ett 100% lyocell linne. Party som vardag. 499:-

Helgen som passerat..

Finbesök från storstan har minstsagt förgyllt min helg. Spelar så ingen roll att de ockuperade min bostad och gjorde mig hemlös. Volleyboll, sol, after beach, afterafter beach, Ocean, Strandbaden, Bratt, Hotell Z och mer där till gjorde dagarna helt magiska. Snart vankas Stockholm och mer att se framemot.

lördag 28 juli 2012

Världensbästasommarkväll.

Jag har checkat in på Hotell Z över helgen då Stockholmsgänget tagit över min bostad. Gårdagens afterafterbeach gick inte av för hackor. 

torsdag 26 juli 2012

Fat Guage Knit.

Grovstickad lammullströja i standardmått från HD.
Finns även i svart. 1399:-

onsdag 25 juli 2012

Essential Henley Knit.

Lammullströja med stjärnpatches från Hunky.
Fyra färger enligt ovan. 1199:-

Winged Jersey.

Halvtajt trikå från Hunky Dory med broderade vingar toniton.
Perfekt under alla grovstickade plagg längre fram i höst!
Färger enligt ovan. 100% Bomull. 799:-

Premium.

Utstickare från MET JEANS är nyss komna. 
Guldsprejade, skinny med lågmidja. 2299:-  

söndag 22 juli 2012

Avslut vecka 29.

I helgen har jag hunnit med ett besök på Ocean, en utbrytande jäkla förkylning, söndagsfika, bikramyoga, Varberg, kompishäng och filmstund. Inte konstigt att en helg går fort. Nu väntar sängen. Klockan 04.30 avgår bilen mot Tyskland. Nettan finns i butiken och håller ställningarna.

lördag 21 juli 2012

Lovelyknit.

Höstens kofta är här i fyra brännheta färger. Pink, lite cognac, dark grey melange och orange. 80% Lammull 20% Nylon. 1700:-
Odd Molly står såklart för designen!

torsdag 19 juli 2012

Life's too short.

Igår fick Hoffmaestro, snäckan och Tylösand stå för underhållningen. Idag ligger jag totalt knoppad i renbäddad säng och laddar inför morgondagens möte tio mil norr ut. Nu jäklar lägger vi gammalt groll bakom oss och blickar förväntansfullt framåt.   

måndag 16 juli 2012

I rampljuset.

Många toppenbra höstnyheter ramlar in var och varannan dag. Just den här tröjan är en sådan. Ni ser den lite diffust i föregående inlägg. Något oversize i en ull, angora, nylonblandning med zip i vänster sida. Finns även i en mörkbrun rand. Hunky Dory står för designen. 1199:-

söndag 15 juli 2012

Höstnyhet

Ny favorit från Hunky Dory. Håll ut så kommer det bättre 
bild senare. Nu bär det av mot Kungsbacka och svampplockning!

måndag 9 juli 2012

Classic.

Höstens Japan har kommit i nya fina färger. 999:-

onsdag 4 juli 2012

Idag har vi packat upp massa nytt. Välkomna in!

tisdag 3 juli 2012

Paljetter.

Efter många och långa timmar på Storgatan 28 igår parkerade jag mig strax innan midnatt i sängen i en sittande position med duntäcket som värmande källa. Fötterna värkte, huvudet värkte, allting värkte.. Skummade sedvanligt igenom de viktigaste sidorna. Sprang då på bilderna enligt ovan hos ena syster Fahrman. Kjolen kommer från Hunky Dorys AW12 och kommer inom några veckors tid levereras ut till butik. Behöver jag säg att jag har längtat sedan Februari då jag blev blixtförälskad vid första ögonkastet. Jag kommer att bära den med en grovstickad tröja och boots så fort vädret tillåter. Ni skjuter väl mig om jag säger att jag längtar till hösten.

Påfyllning.

Denna härliga höstblus tog slut fortare än kvickt. Igår eftermiddags fick vi en omgång till. Alla ni som står på listan kan vänta sig ett samtal inom kort.

måndag 2 juli 2012

söndag 1 juli 2012

REASTART imorgon, måndag! HALVA PRISET i hela butiken. Öppet 8-20